pátek 6. února 2015

Nový sestřih, nove kalhoty a 10 kilo dole :)

Ahoj všichni, blíží se jaro a s ním i doba zkracování :), rozhodla jsem se že se nechám ostříhat nakrátko a tak se stalo, už jsem jednou byla a bylo to pohodlné na úpravu i na nošení a navíc mnozí říkají, že jsem omládla :).
Po Vánocích, kdy jsem šila samé výbavičky pro miminka, mě zase chytlo trochu šití oblečení na sebe.  Od září loňského roku jsem dala dolu neuvěřitelných 10 kilo a mnoho věcí, teda většina věcí, z mého šatníku mi už bohužel-díkybohu není :). Něco málo už jsem si nakoupila, ale včera večer jsem dostala chuť něco spíchnout. Vznikly pohodlné domácí kalhoty v pase na široký náplet, který se buď ohrne jako je na fotce, nebo se rozloží a krásně kryje záda, aby na ně netálo. Určitě nezůstanu jen u těchto :)

Hezký den a děkuji za nakouknutí :) Mirka




A ještě jeden malý bonus, jedna rodinná fotka z Vánoc 2014. Tak to jsem já a moji darebáci :)


5 komentářů:

  1. Sluší Ti to Miruš.-)
    Ale jsi fakt dobrá, deset kilo .... já dělám co dělám, a drží se mě jak přišitá.-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Vis ze zacatku to slo samo za mesic 7 kilo, ale predevsm to byla voda, pak uz to slo pomalinku, a ted uz je to drina a drina.Jinak nejvetsi podil na tom ma uplna zmena jidelnicku, pitny rezim a pocet jidel za den

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a Ajko dekuji pochvala me vzdycky nakopne dopredu dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač:-)
      Škoda že tu nemáš kolonku s čtenáři, mě to jinak nejde se přihlásit k odběru. Tak vždyckám koukám z profilu u Bell:-))
      Obchůdek se připravuje, bude na Fléru - http://www.fler.cz/u-ajky

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší Miruš, jen co je pravda :-) Velice ráda čtu tvůj blog, pokaždé mi vykreslí úsměv na tváři :-) Nedávno jsem si pořizovala nové kalhoty také, ale nebyly to úplně "nové" ale spíše ze kalhoty , ale to mi vůbec nevadí :-)

    OdpovědětVymazat